assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Proces optimalisatie voor kleine en grote bedrijven

proces optimalisatie

Efficiënt zijn is één van de belangrijkste dingen als je een bedrijf runt. Je wilt zoveel mogelijk klanten hebben die je kunt helpen want die betekent omzet. Ook is het belangrijk om al jouw projecten voor het personeel uit elkaar te houden. Zo weet iedereen precies waar die wat moet vinden en voor welk project wat gedaan moet worden. Door te zorgen dat dit optimaal is werken jij en je team zo efficiënt mogelijk. Om te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurd kunnen de mensen van Project Hills deze proces optimalisatie voor jou doen.

Hoe belangrijk is efficiëntie nou eigenlijk?

Stel je voor je hebt een bedrijf en je maakt 50% winst op een project. Door de manier waarop je nu werkt kun je maximaal 3 projecten per week doen. Voor ieder project krijg je 500 euro. Hier hou je 250 euro van over. Dit zou per maand ongeveer 3000 euro. Als je 25% efficiënter werkt dan zorgt dit ervoor dat je in plaats van 3000, 3750 euro maken. Jaarlijks is dit 9000 euro. En dit verdien je in dezelfde werktijden als daarvoor. Het is dus enorm belangrijk voor de portemonnee en voor je stresslevel dat je efficiënt werkt.

proces optimalisatie

Meer samenwerkingen binnenharken

Er zijn een hoop dingen die ervoor kunnen zorgen dat jij meer samenwerkingen binnenhaalt. Zeker voor langdurige samenwerkingen vinden veel mensen het belangrijk dat jij milieubewust te werk gaat. Dit is namelijk de toekomst. Nu is het al zo dat klanten vaak kijken naar hoe groot de ecologische voetafdruk is van een bepaald bedrijf.