assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Meer likes krijgen op Facebook

Sociale media zijn een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van vrijwel alle bedrijven geworden. Het is dan wel belangrijk dat je dit op de juiste manier inzet. Dat kan echter alleen maar zo zijn als je ook daadwerkelijk mensen ermee bereikt. Je hebt dus likes nodig. Hoe meer likes je hebt, hoe beter het is. Er zijn echter nog altijd veel vragen met betrekking tot dit onderwerp. Hoe kan je namelijk zorgen dat je meer likes op Facebook krijgt? Gelukkig zijn daar verschillende manieren voor. Wanneer je deze op de juiste manier toepast, dan zal je zeker succes boeken.

Het kopen van likes

Een belangrijke methode die je zeker in het begin veel kan helpen, is het kopen van likes. Het is dan belangrijk dat je likes koopt van echte accounts. Zo zorg je ervoor dat je je eerste groep volgers hebt. Deze gaan je vervolgens op een later moment helpen aan nog meer volgers. Er zijn bedrijven die je kunnen helpen bij het kopen van likes op Facebook. Vaak kan je voor een klein bedrag van minder dan tien euro zo al honderd nieuwe likes erbij krijgen. Dit is een gemakkelijke manier om een opstapje naar beter te creëren.

Organisch verzamelen

Nadat je de eerste likes hebt gekocht kun je verder gaan met het natuurlijk verzamelen van likes. Dit wordt ook wel organische verzamelen genoemd. Dit zijn min of meer gebruikers van Facebook die zijn komen aanwaaien en je pagina liken. Dit kan je echter bespoedigen door eerst wat likes te kopen. Daarmee vergroot je namelijk je zichtbaarheid. Dit is belangrijk. Je kunt ook tussentijds zo nu en dan eens een kleine investering doen om zo je groei af en toe even een kleine versnelling te geven. Dit heeft voor veel bedrijven al heel goed gewerkt. Zo verzamel je snel een publiek.

De kosten

Een belangrijke vraag die iedereen heeft is natuurlijk wat het kopen van likes moet kosten. Gelukkig hoeft de prijs hiervoor niet heel hoog te zijn. Bovendien kan je het zien als een zakelijke investering. Je geeft eerst geld omdat dit je later meer gaat opleveren. €9,95 levert je al snel 250 nieuwe likes op. Dit is natuurlijk snel geregeld. Omdat je dan ook nog eens echte accounts krijgt als volgers, wordt het ook nog eens een soort extra tentakel aan je marketingmachine. De gebruikers zijn zelf immers ook actief. Zij zullen je dus weer onder de ogen van nieuwe gebruikers brengen. Zo breid je je account steeds verder uit.