assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Kunst is niet alleen voorbehouden aan musea

Kunst brengt ons veel. Troost, plezier, inspiratie, zelfinzicht en vlucht uit de werkelijkheid. Allemaal dingen waar we ons graag aan laven. Als we op vakantie zijn nemen we er de tijd voor. Een museumbezoek staat bij velen op het programma van een ideale vakantiedag. Een enkeling ziet in een bijzondere expositie ergens ver weg zelfs een reden om een stedentrip eromheen te plannen. Met het museumbezoek als kers op de taart. Maar dan moeten we het daarna weer een hele tijd, soms jaren mee doen. Zo zou het niet moeten zijn. Daarvoor is het te mooi, bijzonder en belangrijk. Met kunst voor in huis kun je het jaar rond en 24/7 genieten van iets moois dat met zorg en liefde is geschapen om naar te kijken en van te genieten. 

Kunst is verwennerij voor jezelf

Start de zoektocht naar een mooi kunstwerk als je jezelf pas echt een bijzonder cadeau wilt doen. Met als bijvangst dat je aan mensen in je omgeving mee laat genieten van je mooie aankoop. Met het verhaal dat je erbij kunt vertellen oogst je lof. Ga een bronzen Kunstvoorwerp online bestellen en de informatie over het hoe en wat van de kunstenaar krijg je erbij. Zijn achterliggende motivatie, werkwijze en ambities kun je zo doorvertellen. Mensen die iets te vertellen hebben zijn altijd leuk gezelschap. Dus is het beeld op een andere manier ook een cadeau aan jezelf.

Ook voor bedrijven

In het bedrijfsleven worden enorme bedragen uitgegeven aan reclame en een positieven uitstraling van het bedrijf. Prachtige slogans op folders, tv spotjes en gelikte websites; niets is te dol. Alles voor de slag om de klant en hoge omzetcijfers. Pimp het imago van je bedrijf eens op, door een spraakmakend kunstwerk neer te zetten of uit te delen. Wie een kunst cadeau kopen voor 25 jarig bestaan bedrijf snapt hoe marketing kan werken.