assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Kantoorplanten kopen: een groene keuze

De voordelen van kamerplanten op kantoor gaan dieper dan alleen de esthetiek. De meest succesvolle bedrijven ter wereld integreren kamerplanten, verticale tuinen en tuinaanleg in hun kantoorontwerpen.

Hoe verhogen planten het geluk en de productiviteit?

Kantoorgroen, werkgeluk en productiviteit gaan samen vanwege onze waardering voor de natuur. Kantoorplanten kopen zijn stressverlichters omdat natuurlijke omgevingen bij mensen een andere reactie oproepen dan stedelijke omgevingen. Ze geven ons het gevoel weg te zijn, zich ontspannen, rustig en gewoon bestaand voelen. En wanneer ze in werkomgeving worden worden geïntroduceerd, kunnen natuurlijke elementen helpen bij mentaal herstel en stressvermindering.

Kantoorplanten kopen filteren van nature gifstoffen uit de kamers waarin ze groeien en helpen de plek op te frissen. Als uw kantoor slecht geventileerd is, loopt uw ​​team mogelijk het risico onder meer hoofdpijn, misselijkheid, concentratiestoornissen en zelfs griepachtige symptomen op te lopen. Hoewel planten alleen niet alle problemen kunnen oplossen die met dit kantoorverschijnsel gepaard gaan, kunnen ze de last een klein beetje helpen verlichten.

Waar inspiratie opdoen

Zelfs de modernste, open kantooromgevingen kunnen moeite hebben met natuurlijk licht, vooral in grote steden waar gebouwen naast elkaar staan ​​en het licht kan worden belemmerd door schaduw of smog. Hoewel groen op kantoor een gemakkelijke en effectieve manier is om deze omstandigheden te verlevendigen, kan het een uitdaging zijn om planten te vinden die kunnen groeien zonder direct zonlicht. Kantoorplanten kopen, maar geen inspiratie? Laat dit dan over aan een professional. Wanden fedrapeerd in groen, vetplanten op vensterbanken, potplanten op bureaus – het beeld is ver verwijderd van de traditionele kantoorruimte. Maar de voordelen van kantoorgroen zijn legio.

Onze top aanbevelingen voor uw werkruimte zijn gekozen op het onderhoudsgemak, maw je mag ze even uit het oog verleizen, ze kunnen tegen een stootje:

  • vrouwentong
  • vetplant
  • philodendron
  • bamboe
  • varen
  • lepelplant
  • graslelie
  • anthurium