assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Ik ging backlinks kopen bij Linkbuilding Masters

Ik ging backlinks kopen bij Linkbuilding Masters

Linkbuilding

Vrienden van me zitten echt in het wereldje van de online marketing en van hen steek ik altijd genoeg op om te weten wat handig is om te doen. Als je een eigen bedrijf of onderneming hebt, dan wil je daar natuurlijk zo optimaal mogelijk zaken mee doen. En dan is het handig als je een beetje raad en een beetje je weg weet met de dingen die er allemaal mogelijk zijn. Daarom raadden mijn vrienden me het backlinks kopen ook echt aan, iets wat ik heel serieus heb genomen. Ik ging backlinks kopen bij Linkbuilding Masters, de website die me door vrienden tevens was aangeraden. Zij wisten namelijk dat je hier voor een heel scherpe prijs pakketten kunt aanschaffen en je het zodoende heel begeleid en procesmatig kunt laten doen. Je registreert er zelf de verschillen ook mee en wil je het intensiveren dan besluit je gewoon tot nieuwe backlinks kopen. Enfin, wat het voor resultaat heeft gehad is dat mijn website nog enkele posities is gestegen en dat ik daar direct effect van heb gemerkt. En dat is echt prettig en goed te merken want niet alleen komen er meer klikken op je website en is die dus vele malen zichtbaarder, ook krijg je daadwerkelijk meer omzet want de mensen die komen kijken op je website kopen, in mijn geval dan, in een kwart van de gevallen iets via je website.