assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

http://www.theleansixsigmacompany.nl is er voor ieder bedrijf!

logoIk als ondernemer weet goed dat je flink moet aanpoten in deze wereld wil je het bedrijf succesvol laten lopen. Als ondernemer ben je dagelijks in de weer om het bedrijf correct maar strategisch zijn doelen te laten halen. Voor enkele maanden geleden is mij het ergste overkomen, althans als ondernemer is het een hel. Ik had namelijk het gevoel dat het bedrijf dreigde om te vallen, mede dankzij mijzelf maar ook de medewerkers. Met behulp van geen motivatie en stress wilde het niet meer lukken, het randje van de afgrond van mezelf kwam langzamerhand dichterbij. Dankzij de website http://www.theleansixsigmacompany.nl ben ik enigszins wakker geworden en gerealiseerd dat er een goed maar duidelijk plan op gesteld moet worden.

Business man with check boxes over navy blue background
Business man with check boxes over navy blue background

Plan opstellen lijkt gemakkelijk maar realiteit bewijst het weer.

In de eerste instantie heb ik veel advies gekregen van http://www.theleansixsigmacompany.nl en ingezien dat er iets drastisch gebeuren moest. Met hun trainingen kreeg ik wel het gevoel dat hun veel konden betekenen voor het bedrijf en heb hun direct gecontacteerd. Bij hun eerste bezoek voelde ik me redelijk enthousiast aangezien we te horen hebben gekregen dat we de eerste stap in de juiste richting gezet hebben. Nu nog de realiteit, daar was ik toen wel angstig voor. Ik wist namelijk niet wat hun precies konden realiseren voor mijn bedrijf. Nu achteraf gezien had ik hun veel eerder moeten inschakelen! Goede maar boven alles snelle service wat voor ons een doelbewust strategisch plan heeft uitgewerkt in een werkend enthousiaste bedrijf.

257-home