assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Het personeel is blij met het uitbesteden van Payroll

branche-horeca branche-zorgNormaal gesproken ben ik niet iemand die het werk graag uitbesteedt aan bedrijven buiten mijn bedrijf om. Toch ben ik overstag gegaan met het uitbesteden van Payroll, dit omdat het een verlichting is voor mij en het personeel op de gesproken dag het loon krijgt. Dit heb ik puur gedaan omdat ik het personeel niet tekort wil komen als ik het even te druk heb en er niet aan toe kom. Gelukkig snapt het personeel het op dat moment wel maar mij geeft het geen rust. Ik was al een geruime tijd aan het zoeken naar een bedrijf die ik vertrouwen kan ik het uitbetalen van het loon maar voor enkele weken geleden heb ik nog niets  gevonden. 

Snel antwoord gekregen waar ik op hoopte.

Via het internet ben ik terecht gekomen bij payrollplaats.nl en merkte gelijk dat het bij hun goed geregeld kan zijn, enkele vrienden van mij zijn ook klant bij hun en zeer tevreden over de handeling die hun bieden voor het personeel. Ikzelf wilde maar al te graag dat het Payroll systeem langs hun zou lopen, ik moest nu echt actie ondernemen om contact op te nemen. Diezelfde dag heb ik hun nog een bericht gestuurd en tot mijn verbazing heb ik binnen enkele minuten een bericht ontvangen dat het in werking gezet wordt en dat het binnen de kortste keren geregeld zou worden. Niet verwacht dat het zo snel mogelijk kon zijn, toch is nu na 1 week alles geregeld en ontvangt het personeel het loon op de gesproken datum.branche-logistiek