assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Ga met je klanten mee op reis met een skipashouder

Hoewel het nu nog heerlijk weer is buiten en je misschien nog helemaal niet wilt denken aan het najaar willen je toch even meenemen naar de nabije toekomst. De vakanties zijn bijna voorbij in het hele land en langzaam raakt iedereen weer gewend aan werken of naar school gaan. De dagen worden korter en nog even en dan wordt het ook weer kouder. Mensen zijn dan hun vakantie weer vergeten en kijken uit naar een volgende vakantie. Voor velen is dat een skivakantie. Dat verlangen is voor jouw organisatie een leuke kans om mensen te helpen in vakantie modus te blijven en een positieve attitude te ontwikkelen voor jouw producten en diensten. En dat is precies wat je bereikt als je een skipashouder cadeau geeft. Hoe dat werkt leggen we je graag verder uit.

Een nuttig en leuk geschenk

Een skipashouder is niet alleen een leuk geschenk waar niet iedereen aan denkt. Het is ook vooral een nuttig geschenk dat mensen graag mee op reis nemen en met plezier gebruiken. Als je zelf wel eens op ski vakantie bent geweest dan weet je hoe onhandig het is als je je skipas elke keer uit je portemonnee moet halen als je de skilift in wilt. Dat is een heel gedoe als je handschoenen aan hebt en helemaal ingepakt bent met verschillende lagen kleren om je warm te houden. Met een pashouder is dat allemaal voorbij en je relaties zullen dankbaar gebruik maken van je cadeau als ze gaan skiën.

Nooit meer je skipas kwijt met een skipashouder

Met een skipashouder raak je ook nooit meer je skipas kwijt. En dat is erg prettig, want zonder skipas heb je weinig skipret. Een houder helpt je ook om ervoor te zorgen dat de pas niet nat wordt en goed leesbaar blijft. Met een pashouder help je klanten om een onbezorgde skivakantie te hebben en als je een logo op de houder laat drukken zullen ze je daar onbewust ook dankbaar voor zijn. Ze worden elke keer dat ze hun skipas gebruiken aan jou herinnerd en zullen zo een positieve associatie leggen met jouw organisatie en jouw producten en diensten.

Klanten nemen je skipashouder met plezier mee op reis

Wat misschien nog wel het leukste is dat jij met een skipashouder met je relaties mee op reis mag. Je gaat zo mee in de koffer en je bent deelgenoot van het vakantieplezier. Ook dat helpt je relaties om een positieve attitude te ontwikkelen die helpt om jou als eerste keuze naar boven te laten komen als klanten een probleem krijgen dat jij voor ze kunt oplossen. Je zult er versteld van staan hoe effectief het werkt als je klanten op een positieve manier aan je denken. Dat maakt dat ze graag klant bij je blijven en dat ze je ook makkelijker zullen aanbevelen bij anderen.

Je klanten hebben jaren plezier van een skipashouder

Een bijkomend voordeel is dat een skipashouder van Sleutelhangers.nl een cadeau is dat klanten lang bewaren en jarenlang mee kunnen nemen op vakantie. Zorg daarom ook voor een exemplaar van goede kwaliteit.