assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

ERP systeem

ERP systeem

Het ERP systeem (Enterprise Resource Planning ) is een computerprogramma die verschillende bedrijfsafdelingen bij elkaar brengt. Vaak wordt dit systeem in de woningbranche gebruikt. Hier kunnen dan belangrijke informatie in verspreid worden. Dit speciale software programma voor deze branche heet XBIS Online.

Diverse bedrijven hebben inmiddels dit programma geïntroduceerd en hierdoor zijn de diverse werkzaamheden een stuk sneller en makkelijker uit te voeren. Ook ons bedrijf is inmiddels helemaal overgestapt op dit systeem.

Het ERP systeem toepassen

NCCW is een bedrijf die een speciaal systeem heeft ontworpen om woningcorporaties helpen te digitaliseren en hun werkzaamheden te verbeteren. Voordeel is dat je met één programma meerdere mensen kan bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de werknemers, maar ook de huurders kunnen hier gebruik van maken.

XBIS Online Wonen is een programma waar veel informatie op te vinden is. Hier kan je namelijk alles lezen over huurtoeslag tot de servicekosten en nog veel meer. Zo zijn er hier meerdere programma’s te vinden waarmee de nodige informatie gegeven kan worden. Voor de huurders is dit ook een zeer interessante stap, want op deze manier kunnen zij 24/7 hun dingen regelen omtrent het wonen. Dit scheelt heel veel ergernis en tijd. Want vaak moet je wachten tot de dag is aangebroken om bepaalde zaken te regelen. Dankzij dit ICT programma kan je op elk gewenst moment van de dag jouw zaken regelen.

ERP systeem

ICT-oplossingen

Dankzij het gebruik maken van de programma’s die NCCW speciaal heeft ontworpen voor de woningbranche is er veel veranderd. Zo kunnen huurders online hun eigen gegevens inzien. Bovendien kunnen zij facturen bekijken en goedkeuren. Via een speciale app van XBIS Online is dit allemaal in te zien en erg prettig om mee te werken.

Voor mij is deze app helemaal een uitkomst, omdat ik vaak belangrijke papieren kwijt raak. Papieren zoals een huurovereenkomst die erg belangrijk zijn om in je bezit te hebben. Nu heb ik dat allemaal op mijn mobiel staan en kan ik makkelijk naar voren halen. Nooit meer op zoek naar een huurovereenkomst en dat is voor mij een zeer fijn gevoel.

Vraag een demo aan

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit systeem via de app, of andere systemen, vraag dan een demo aan. Online kan je een formulier vinden om deze demo aan te vragen. Hiervoor moet je wat gegevens invullen en kan je eventueel een vraag stellen. Zodra alles is ingevuld kan je het formulier verzenden. Hierop wordt er jouw het gevraagde materiaal toegezonden.