assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Een spandoek maken hoeft niet lang te duren

logoVandaag ga ik een handige site met jullie delen om zo hopelijk een hoop zoekwerk uit handen geven. Ik was laatst naar een beurs om mijn nieuwe productlijn te promoten. Dit ging natuurlijk gepaard met het verbeteren van mijn klantenrelatie. Ik moest dus op korte termijn een spandoek maken, maar dit wel allemaal professioneel dacht ik dit nooit voor elkaar te kunnen krijgen. Ik had dan ook precies voor ogen hoe ik het allemaal wou doen. Ik had een dubbelzijdig spandoek nodig. De afmetingen moesten 100 cm bij 200 cm zijn. Ook moesten deze vastgemaakt worden van ringen van 50 cm. Dit omdat ik van de vorige beurs nog een frame had en het spandoek moest hier dus precies op passen. Ik ben uiteindelijk op de website reclamedeal.nl, door hun flexibiliteit was het geen probleem om het betreffende spandoek of reclamebanner te maken.

frame_damwand1

Doorloop eenvoudig de 6 stappen

Het concept werkt simpel. Als eerst moet je kiezen of het enkelzijdig of dubbelzijdig wilt hebben. Voor een beurs is dubbelzijdig natuurlijk de beste oplossing. Stap twee is de keuze in materiaal, je kunt kiezen uit polyester, mesh, bisonyl of blockout. Voor deze keuze kun je het best even contact opnemen met een van hun medewerkers, zij hebben over dit onderwerp natuurlijk veel meer verstand. Daarna moet je afwerking kiezen, bijvoorbeeld ringen van 25 cm of 50 cm. Bij stap vier moet je de afmetingen kiezen, hierin kun je zelf bepalen wat voor jou gewenst is. Dan heb je als stap, de keuze van levertijd. Reclame Deal doet ook aan spoed leveren, wanneer je voor 10:00 besteld heb je het de volgende dag in huis. Dat was dus bij mij van toepassing. Bij de laatste stap krijg je nogmaals een overzicht van je complete bestelling om zo nog eens alles te controleren. Heel eenvoudig dus! Ik hoop jullie met mijn blog vandaag weer wat wijzer gemaakt te hebben en ik raad jullie eens aan om gebruik te maken van hun diensten.

uploadennabestellen