assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Een renovatie aan kantoorgebouwen kan nooit kwaad

14_2Al een geruime tijd volg ik een bedrijf waar ik een renovatie wil boeken, ik wil echter eerst zien hoe dat hun de projecten behandelen in waar ze nu mee bezig zijn. Nadat ik een project heb gezien van hun was ik enigszins overtuigd van hun doen en heb contact gezocht met het bedrijf. Renovatie kantoorgebouwen is iets wat steeds meer in trek is ook bij het bedrijf waar ik werkzaam ben. Dagelijks rij ik erheen en bij het bekijken van het pand mijn conclusie getrokken dat ook bij ons pand hoognodig is. Gelukkig dat ik het bedrijf al gecontacteerd heb en dat ze in de loop van die week langs zouden komen. 

Duidelijke taal wat voor iedereen verstaanbaar is.footer

Nu ikzelf met hun door het pand heen ben gelopen was ik eigenlijk verbaas in hun “makkelijke praat”, op mijn niveau hebben ze gesproken en ook advies gegeven. Dit is iets wat je bij veel andere bedrijven niet zo gemakkelijk vinden kan. ik moet ook eerlijk zeggen dat het gelijk vertrouwd voelde en ik mijn punten in heb opgenomen, deze punten van mij werden netjes besproken en mocht het rendabel zijn om te behalen wordt het meegenomen in de stappenplan. Nu achteraf gezien baal ik ervan dat de renovatie kantoorgebouwen van mijn vorige bedrijven niet bij hun heb laten doen!img_4368

Meer verhalen