assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Een platform speciaal voor ZZP

fnvzzp_nieuw_logoEen platform speciaal voor ZZP

 

Ben jij ook een ZZP en op zoek naar een forum waarop je voor allerlei uiteenlopende zaken terecht kan? Ik heb onlangs een platform gevonden waar ik graag wat aandacht aan wil schenken in dit blog, omdat ik oprecht geloof dat elke ZZP hier iets aan kan hebben. Het is een platform dat geïnitieerd is door FNV en dat daarmee een heel legitieme en onderbouwde verzamelplek voor de echte ZZP vormt. Je kunt er allerlei documenten achterhalen die handig zijn, je kunt er naar de ZZP Academy om dingen op bepaalde terreinen bij te leren, je kunt er zelfs bijvoorbeeld juridische ondersteuning ontvangen. Bovendien is het een makkelijke manier in contact te komen met andere mensen in de ZZP en met hen ervaringen uit te wisselen – zo heb je echt een klankbord dichtbij. Ik heb het pas een tijdje geleden ontdekt maar ik ben er tegenwoordig erg veel te vinden, voor mij is het een ideale startpagina om vanuit daar weer verder te kunnen met dingen. Ik vind het erg prettig dat een club als de FNV dit georganiseerd heeft en dat er een speciaal platform van de organisatie uit is voor de zelfstandigen onder ons. Het is fijn als groep nu ook vertegenwoordigd te worden in die zin en ik sloot me daarmee met liefde bij de FNV aan! Ik kan iedereen die ook zelfstandig is, met of zonder (veel) personeel, van harte aanbevelen eens een kijkje op de voorgenoemde website te nemen en voor jezelf te oordelen!

 

Meer verhalen