assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Een faillissement online bekijken en in de gaten houden loont echt!

slider-image-1Een faillissement online bekijken en in de gaten houden loont echt!

 

In een tijd waarin steeds meer bedrijven failliet gaan, loont het natuurlijk om te kijken hoe je daar zelf je voordeel uit kunt halen. Dat klinkt natuurlijk harder dan het in feite is maar als jij zelf een bedrijf aan het opzetten bent en je hebt een beperkt startkapitaal dan kan het echt lonen om een faillissement online bekijken, aangezien je er bijvoorbeeld een hele inboedel compleet kunt overkopen. Ik spreek uit ervaring want met mijn bedrijfje is het net zo gegaan. Ik had nog allerlei laptops en andere zaken nodig die je in een bedrijfsvoering goed gebruiken kunt, zoals bureaus en stoelen en dergelijke. Toen ik een ander faillissement online bekijken ging, kwam ik daar precies het aanbod tegen waar ik naar op zoek was en ik deed een bod. Uiteindelijk heb ik het bod binnen kunnen slepen, iets waar ik erg verheugd mee was. Ik heb eens globaal zitten rekenen en kwam tot de optelsom dat ik ongeveer een vierde had uitgegeven van het budget dat ik eraan kwijt was geweest als ik het direct van allerlei zaken had gekocht, tegen de nieuwprijs. Neem nou die computers, die waren slechts twee jaar oud en doen het dus nog prima, en ook de bureaus bijvoorbeeld waren in een nog prima staat. Wat kan er mis gaan met een paar bureaus, überhaupt? Je hoeft heus niet alles nieuw te halen om het beste voor je bedrijf te krijgen!

Meer verhalen