assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Die begeerde positie bereikt met linkbuilden

LinkbuildingDie begeerde positie bereikt met linkbuilden

 

Een van de dingen waar je tegenwoordig als bedrijf echt bij in moet blijven, is de revolutie in de digitale marketing die heeft plaatsgevonden. Het kan haast niet meer langs je heen zijn gegaan dat er tegenwoordig en hele verschuiving in de wereld van de promotie plaatsvond, die zich concentreerde rond het internet. Want het is me wel duidelijk geworden dat de toekomst daar ligt, dat de oude en traditionele manieren van promotie en reclame maken steeds meer achterhaald worden en we het tegenwoordig van SEO teksten, sociale media en linkbuilden moeten hebben. Want dit zijn de nieuwe manieren om de aandacht op het web naar je toe te trekken. Voor mij hebben deze manieren, en dan met name het linkbuilden, al vele vruchten afgeworpen. Je moet namelijk goed begrijpen dat je met linkbuilden enorm kan stijgen qua positie in de zoekmachines. Ze noemen het niet voor niets zoekmachine optimalisatie – en dat mijn positie geoptimaliseerd is kan ik met klem benadrukken. Ik begon op de positie rond de twintig, met grote concurrenten op deze zoektermen op de eerste tot en met vierde plek. Mijn doel was het de vijfde plek in de zoekmachine te halen en dat is gelukt! Het bedrijf dat het linkbuilden voor mij heeft uitgevoerd heeft eerst met mij gekeken naar welke zoektermen belangrijk en handig voor mijn bedrijf waren. Nadat we dit eenmaal duidelijk hadden en we een update van de status hadden gemaakt kon worden toegewerkt naar die begeerde positie.