assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

BTL Realisatie

Voor de ontwikkeling van waardevol groen

BTL Realisatie creëert waardevol groen. De realisatie bij BTL staat niet alleen voor het tot stand brengen van projecten in de buitenruimte. Het staat ook voor de realisatie van het feit dat in buitenruimte groene kapitaalkracht zit. BTL is de groene aannemer die dit bewustzijn creëert en laat zien hoe er nog meer winst behaalt kan worden uit buitenruimte.

De waarde van groen

De tuin bij een verzorgingstehuis kan een natuurlijke ontspanningsruimte worden die bovendien bijdraagt aan de biodiversiteit in het gebied. Een nieuwe wijk wordt leefbaar door het aanleggen van groenzones. Een kantoorgebouw wordt ineens een stuk groener met een groen dak. Begroeiing van het dak is bovendien een natuurlijke vorm van isolatie. Het zijn allemaal voorbeelden van waar BTL Realisatie het verschil maakt door groen waardevoller te maken en waardevol groen toevoegt aan een bouwproject.

BTL Realisatie voor vakmanschap

BTL realisatie heeft vakmensen in dienst. Zij hebben kennis van de verzorging van de kleinste plant. maar kunnen ook deze kennis toepassen in een groter geheel. Wat heeft het planten van een vlinderstruik voor invloed op het omliggende ecosysteem? De specialisten van BTL luisteren naar de wensen van een kind voor een schoolplein, maar kunnen ook meedenken in  een meerjarenplan van een gemeente. BTL heeft verder de juiste machinerie om specialistisch en professioneel te werk te kunnen gaan.

Breed inzetbaar in groenontwikkeling

BTL Realisatie is als groene ondernemer veelzijdig inzetbaar. Zo kan BTL Realisatie voor de aanleg of reconstructie van een buitenruimte verzorgen. Bijvoorbeeld voor een speelruimte.Het beheer en onderhoud van een buitenruimte kan worden verzorgd door BTL Realisatie. Verder kan BTL Realisatie groendak en gevelgroen aanleggen. Boomverzorging en de aanleg en verzorging van vaste planten behoort ook tot de mogelijkheden.