assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Benaderingen van een re-integratiebureau

Ik had nadat ik mijn opleiding had afgerond een bedrijf gevonden waar ik kon beginnen met werken. Ik had een aantal bedrijven benaderd en bij gesolliciteerd. Dit was echter allemaal te geefs. Ze zochten allemaal naar iemand die beschikte over werkervaring.Ik beschikte hier echter nog niet over omdat ik net klaar was met mijn opleiding. Ik werd uiteindelijk terug gebeld door een bedrijf in Nijmegen die mij graag wilde aannemen. Ik ging de eerste maanden met plezier naar het werk toe. Ik wilde na een jaar graag een re-integratiebureau benaderen omdat ik erg veel verzuim had. Ik ging niet meer met plezier naar mijn werk toe en ik melde me zelf erg vaak ziek zodat ik niet naar werk toe hoefde te gaan.


Reactie van mijn werkgever

Ik ging vervolgens een gesprek met mijn werkgever aan om een re-integratiebureau te benaderen. Mijn werkgever reageerde totaal niet verrast hij had het eigenlijk wel aan zien komen aangezien ik erg veel verzuim had. Mijn werkgever had een re-integratiebureau benaderd voor mijn probleem. Ik ging op zoek naar meer informatie over het bedrijf op hun website. Ik kwam terecht op de website van radomwerk.nl. Er was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar ze zich op focussen. Ik had een aantal gesprekken gehad met het re-integratiebureau over mijn verzuim en wat hier nou precies de reden van was. Na de gesprekken die we gehad hebben had ik weer een positieve blik gekregen op mijn werk. Ik ging de maanden daarop weer elke dag met plezier naar mijn werk zonder enig verzuim.