assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Aanrader: Adiabatische koeling datacenter!

Ik ben ondernemer en ik ben hier voor jullie om tips te geven. Ik heb zelf een aardig groot kantoor en loop dagelijks tegen de nodige dingen aan. Ik vind zelf trouwens ook veel leuke dingen waar je echt wat aan hebt. Zo was ik laatst bij een klant en die vertelde me dat hij echt een top manier had om te besparen. Hij vroeg me of ik hoge energiekosten had en mijn antwoord daarop was natuurlijk dat ik hoge energiekosten heb. Mijn klant vertelde me toen dat hij dit ook had en daar de oplossing voor had.  Hij vertelde me over adiabatische koeling datacenter. Dankzij dit systeem van Recair bespaart hij een hoop energiekosten. Na dit gesprek ben ik meteen op de website gaan kijken. Dit leek mij ook wel wat en daarom heb ik meteen contact opgenomen met Recair.

Een echte aanrader!

Inmiddels heb ik dit systeem ook en kan ik je vertellen dat ik echt een hoop geld bespaar. Mijn energiekosten zijn nu echt veel lager en daarom is dit systeem een echte aanrader. Eigenlijk is dit voor iedere zakenman een goede oplossing om geld te besparen. Ik hoop dat ik jullie een goede tip gegeven heb. Ben je geïnteresseerd geraakt in adiabatische koeling datacenter? Kijk dan op de website voor meer informatie en bespaar een hoop geld!