assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Xterior heeft elke stijl die jij maar zoekt!

Xterior

Xterior

Xterior is een heel fijn bedrijf wanneer jij op zoek hebt naar nieuwe meubilair voor op jouw terras. Mijn werknemers gaven een tijdje terug bij mij aan dat er dingen sterk aan het verouderen waren. Daardoor begonnen er splinters van de houten tafels af te komen en dat zorgt natuurlijk gewoon voor gevaarlijke situaties. Zeker omdat er veel jonge kinderen bij ons komen, vind ik het ongelofelijk belangrijk dat alles volledig veilig is. Dit vinden de ouders ook ongelofelijk belangrijk en die letten daarop wanneer ze de keuze maken van waar zij gaan zitten. Zelf ben ik toen gaan zoeken naar nieuwe dingen om bij ons te plaatsen. Een van de belangrijkste dingen was een parasol, want voor baby’s is het niet goed om in de zon te zitten. Hiervoor kwam ik uiteindelijk bij deze onderneming uit.

Ieder wat wils

Xterior

Direct viel mij op dat Xterior een ongelofelijk groot assortiment had. Daardoor wist ik vrijwel zeker dat wij hier moesten kunnen gaan slagen. Zij bieden dingen aan in heel veel verschillende stijlen en er zat er ook eentje bij die precies bij ons past. Uiteindelijk heb ik hier een flinke bestelling geplaatst met daarbij ook nog windschermen. Voorheen had ik hier nooit over nagedacht, maar nu ben ik erg blij dat ik deze heb. Hier krijgen wij ook veel complimenten over van de gasten die wij hier krijgen, waardoor ik zeker weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, neem dan zeker eens een kijkje op hun website!

Meer verhalen