assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Vitaliteitsprogramma

fit

Wil jij een vitaliteitsprogramma volgen maar weet je nog niet zo goed hoe en waar? Stop dan met zoeken. Ik geef je graag meer informatie over het vitaliteitsprogramma van VitalFacts. Lees hieronder gauw verder!

Het vitaliteitsprogramma van VitalFacts

Het vitaliteitsprogramma is zowel voor groepen als voor individuen. Het programma bestaat uit een combinatie van workshops, coaching, events en digitale platforms. Het programma kan op maat samengesteld worden op basis van de wensen van de opdrachtgever. Een vitaliteitsprogramma zorgt ervoor dat je je dag fit begint, maar deze ook fit eindigt. Voordat je kunt samenwerken met anderen en leiding kunt geven aan medewerkers, moet je eerst leiding kunnen geven aan jezelf. Hoe vitaler je bent, hoe betere prestaties je kunt leveren op bijvoorbeeld je werk, hoe meer aandacht je kunt hebben voor je gezin en partner en hoe meer tevreden je bent met jezelf en de prestaties die je levert. Naast deze inspanningen draait het ook om goed eten, het krijgen van voldoende slaap en zorgen voor voldoende ontspannende lichaamsbeweging.  

Vitaliteitsprogramma

Meer balans in je leven

Het is belangrijk voor je medewerkers om iedere dag met een fit lichaam en een gezonde geest de dag te beginnen. Het is belangrijk om dus eigenschap te nemen over je eigen gezondheid. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Dit zorgt voor meer balans in je leven. Medewerkers die deze fysieke en mentale gezondheid beheersen zijn vitaal en stralen dit vaak ook uit naar andere medewerkers. Hierdoor kun je dus andere mensen om je heen motiveren. Het volgen van een vitaliteitsprogramma kan snel en gemakkelijk bij VitalFacts. Bekijk snel eens de website en zie de mogelijkheden voor jou of jouw bedrijf en je medewerkers. De trainers staan klaar om samen met jou je persoonlijke doelen te behalen en je verder te helpen om vitaler te worden!

vitalfacts