assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Recruitment4you is er voor jou!

Sinds 2009 is Sheila van der Meeren hard aan het werk voor haar bedrijf Recruitment4you. Dit bedrijf is wervings en matchmaker tussen bedrijven en werkzoekenden. Ze zijn gespecialiseerd in het koppelen van de beste kandidaten aan het juiste organisaties. Sheila heeft haar passie voor bemiddelen in de arbeidsmarkt ontwikkeld in de jaren 90. Ze vind het daarom ook meer dan logisch dat ze van haar grote passie haar fulltime job van heeft kunnen maken. Recruitment4you matched professionals met organisaties.

Help, ik moet gaan solliciteren

Als je klaar bent met je studie of klaar om een nieuw avontuur te starten in je loopbaan moet je beginnen met solliciteren. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Misschien vind je het lastig om een goede CV te schrijven of vind je het eng om op gesprek te gaan. Recruitment4you kan jou hier perfect bij helpen. Zij bieden sollicitatietrainingen aan waarbij je kunt leren hoe je een opvallende CV moet schrijven, een motivatie brief moet schrijven en wat je wel/niet kunt zeggen tijdens een sollicitatiegesprek. Ze leren je van alles, ook hoe je een sollicitatie het beste kunt aanpakken. Er worden veel tips gegeven. Aan het einde van de training wordt er ook een professionele foto gemaakt. Deze kun je op je CV plakken.

Wil jij graag leren hoe je een goed sollicitatiegesprek houdt en hoe jij de beste CV krijgt van alle kandidaten? Schrijf je dan in op de website van Recruitment4you en word een echte pro in solliciteren!