assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Mijn BHV cursus heb ik in Ede gevolgd

Omdat ik zo tevreden ben over de BHV Ede, die je kunt volgen bij G4S Veiligheidstrainingen. Heb ik besloten dat deze aanrader niet mag ontbreken op dit blog dat vol staat met aanraders. Want heb jij er wel eens over nagedacht hoeveel bedrijfshulpverleners je in dienst hebt? Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je personeel en daarom moet de veiligheid goed zijn. Niet alleen op de werkvloer maar ook heb je mensen nodig die de juiste hulpverlening kunnen toepassen als zich een ongeval voordoet. Zelf moet ik er niet aan denken dat bijvoorbeeld een brand niet snel genoeg wordt geblust en onze spullen en harde werkzaamheden worden vernietigd. Ook is het goed om te weten dat je kunt inschatten wat iemand heeft als deze persoon onwel wordt. 

bhv ede

De cursus heeft een grote indruk bij mij achter gelaten

Er worden velen situaties nagebootst als je een BHV cursus in Ede volgt. Hierdoor kun je direct een hoop leren omdat het net echt is. De instructeur weet dan ook precies hoe hij dit moet overbrengen op een leuke en leerzame manier. Je wordt letterlijk even met je neus op de feiten gedrukt. Bij mij heeft alles een erg grote indruk achter gelaten en ik ben van mening dat er zoveel mogelijk mensen in het bezit zijn van een cursus in de hulpverlening. Niet alleen voor anderen maar ook voor jezelf is het een prettig idee dat je weet wat je moet doen in bepaalde situaties zoals een ongeval of deze nu wel of niet ernstig zijn. 

bhv ede