assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Ik ging op zoek naar bhv eindhoven

bhv eindhoven

Sollicitatiesbhv eindhoven

In mijn zoektocht naar nieuwe functie ging ik op zoek naar de mogelijkheid  tot het volgen van bhv in Eindhoven. Dit staat namelijk ongelofelijk goed op mijn CV en daardoor hoopte ik sneller in aanmerking te komen voor hogere functies. Dit heb ik ooit als tip gekregen van een vriend die zelf bij een groot bedrijf werkt en erachter kwam dat dit heel veel kan uitmaken. Hij had hier ook gelijk in, want na een maand had ik al een hele leuke baan gevonden. Deze vervul ik inmiddels al een tijdje en hier heb ik het erg naar mijn zin.

Iets voor jou?

bhv eindhoven

Een aantal jaren terug had ik al eens iets gehoord over deze bhv cursus in Eindhoven. Dit was toen ik bij G4s mijn ehbo diploma had behaald. Zij zijn dezelfde aanbieder als waar ik het nu heb gehaald. Toen ter tijd had ik hele goede ervaringen met hen en dat is niet meer veranderd. De instructeurs zijn ongelofelijk aardig en zorgen er echt voor dat iedereen het helemaal begrijpt. Dit komt vooral doordat zij heel veel mogelijkheid geven tot het stellen van vragen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het praktisch oefenen. Deze situaties bootsen de werkelijkheid na en daardoor leer jij echt hoe jij moet reageren op bepaalde zaken. Mocht jij benieuwd zijn of zij iets voor jou kunnen betekenen, neem dan een kijkje op hun website. Hier staat heel veel informatie over hun diensten, maar ook over de praktische zaken zoals de kosten en andere locaties.